Voice over ip (voip)

Voice over IP of gewoon bellen via internet is al mogelijk sinds 1980. Pas in 1998 was de techniek zo ver ontwikkeld dat iedereen het kon gebruiken. Bellen via internet is goedkoper dan bellen via de al lang bestaande analoge of digitale telefoonlijnen. Grote aanbieders als KPN en Ziggo zijn inmiddels ook al een tijdje actief op de markt om de eenvoudige reden dat VoIP meer mogelijkheden biedt en het ook voor de aanbieders zelf goedkoper is dan het oude telefoonnetwerk.

Maar wist u dat er meer aanbieders zijn en dat die vaak meer mogelijkheden bieden tegen lagere tarieven? En dat u daarvoor gewoon van uw KPN of Ziggo netwerk gebruik kunt maken?

Een eigen telefooncentrale op locatie is helemaal zo gek nog niet. Veel bedrijven hebben al een lokale server staan en het is heel eenvoudig om daarop ook een telefooncentrale te plaatsen. Wij leveren 3CX telefooncentrales en installeren die graag voor u. Natuurlijk leveren wij ook de bijbehorende randapparatuur zoals telefoontoestellen en PoE switches)1.

Wilt u meer weten over wat er voor mogelijkheden zijn en wat die kosten? Wilt u echte flexibiliteit die niet ten koste gaat van betrouwbaarheid? Laat ons dan helpen en neem contact met ons op. Wij leveren telefoonnummers in alle Nederlandse gemeenten en in vrijwel alle landen ter wereld tegen een meer dan concurrerend tarief. In Nederland maken wij gebruik van aansluitingen in Amsterdam en Rotterdam.

Een uitleg van wat een PoE switch is:
)1 een PoE switch is een apparaat waarop u niet alleen telefoontoestellen maar ook pc's of servers kunt aansluiten. PoE betekent Power over Ethernet en dat houdt in dat u voor een telefoontoestel geen stroomadapter nodig heeft maar van stroomaanvoer via de ethernet kabel gebruik maakt